8 διαφορετικά προγράμματα ψησίματος


Άνω & κάτω θέρμανση φούρνου
Ο κλασικός τρόπος θέρμανσης με άνω και κάτω αντίσταση κατάλληλος για ψήσιμο σε ένα επίπεδο

Grill
Στο grill μπορείτε να ψήσετε όλα τα φαγητά σχάρας και να δώσετε μετά το ψήσιμο στα διάφορα φαγητά σας. Συνιστάται και για φαγητά δίαιτας χωρίς λίπος και αλάτι, ενώ πρέπει να τοποθετείτε ακριβώς κάτω από την σχάρα ένα ταψί για να στάζουν τα λίπη.

Grill μεγάλης επιφάνειας
Στο grill μεγάλης επιφάνειας μπορείτε να ψήσετε όλα τα φαγητά σχάρας (μπριζόλες, μπιφτέκια, ψάρια, κλπ)  σε μεγάλες ποσότητες αφού εκμεταλλεύεστε όλη την επιφάνεια της σχάρας του φούρνου σας. Πρέπει να τοποθετείτε ακριβώς κάτω από την σχάρα ένα ταψί για να στάζουν τα λίπη.

Κυκλοφορία θερμαινόμενου αέρα από grill
Συνδυασμένο σύστημα κυκλοφορίας αέρα θερμαινόμενου από grill. Είναι πραγματικά ο μοναδικός τρόπος για να ψήσετε ότι μέχρι τώρα μπορούσε να γίνει μόνο στα κάρβουνα. Ψήνετε επίσης όλα τα σουβλιστά χωρίς να χρειάζεται η περιστροφική σούβλα. Συνιστάται για ομοιόμορφο ρόδισμα από όλες τις πλευρές για όλα τα είδη πουλερικών καθώς και για μεγάλα κομμάτια κρέατος.

Αεροθερμική & κάτω θέρμανση φούρνου
Συνδυασμένο σύστημα κυκλοφορίας θερμού αέρα από κυκλική αντίσταση με ταυτόχρονη λειτουργία της κάτω θέρμανσης φούρνου. Η κατάλληλη επιλογή για να ψήσετε πίτσες και γλυκά.

Αεροθερμική θέρμανση φούρνου
Κυκλοφορία θερμού αέρα από κυκλική αντίσταση. Ιδανική λειτουργία για ψήσιμο σε τρία επίπεδα.

Ξεπάγωμα
Απλή κυκλοφορία αέρα χωρίς να λειτουργεί κανένα θερμαντικό στοιχείο. Ιδανική λειτουργία για γρήγορη απόψυξη κατεψυγμένων τροφίμων.

Κυκλοφορία θερμαινόμενου αέρα από κάτω θέρμανση φούρνου
Ιδανική λειτουργία για ψήσιμο κέικ, για ζέσταμα έτοιμων φαγητών αλλά και για κονσερβοποίηση φρούτων και λαχανικών ή για παστερίωση.  


Close window


Developed by SmartVision
© ELCO VAYONIS S.A.